Taylor obožavateljici platila liječenje!

Foto: Instagram

"Šaljem vam veliki zagrljaj!"

Sve za fanove/ Taylor obožavateljici platila liječenje!

Ima li kraja ovoj super curi? Taylor Swift je poznata po tome da svojim fanovima uvijek pokušava pomoći, a ovaj put je napravila jednu stvarno prekrasnu gestu!

Njena velika obožavateljica Naomi Oakes planirala je otići sa svojom prijateljicom na njen koncert 18. kolovoza u američkom gradu Phoenixu, no na žalost, sve je pošlo po zlu. 11-godišnjoj Naomi nedavno joj je dijagnosticirana leukemija te će sljedećih 6 mjeseci morati provesti u bolnici.

A za pjesmu koja će joj olakšati boravak u bolnici Naomi je izabrala Taylorinu „Bad Blood“. Njena obitelj o Naominoj priči napravila je video i podijelila ga s ostalim Taylorinim fanovima, i nije dugo trebalo: sve je to vidjela Taylor te je samo dva dana nakon objave videa Naomi i njenoj obitelji uplatila 50.000 dolara za troškove liječenja!

Taylor je Naomi poslala i ohrabrujuću poruku: „Prekrasnoj i hrabroj Naomi, žao mi je što ćeš propustiti koncert, no koncerata će uvijek biti. Fokusiraj se na to da ozdraviš! Tebi i tvojoj obitelji šaljem veliki zagrljaj!“

Nije sve stalo na tome, pogledajte iznenađenje hrabre Naomi kad joj je stigla Taylorina poruka...