Taylor Swift dobila diplomu ljubavnog gurua!

Foto: Instagram

"Znam riješiti svaki ljubavni problem!"

Dijeli savjete/ Taylor Swift dobila diplomu ljubavnog gurua!

Taylor Swift nedavno se po prvi puta našla na listi 100 najmoćnijih žena svijeta, a sad nam je pripremila i još jedno iznenađenje: dobila je diplomu ljubavnog gurua, tj. ljubavnog savjetnika! Taylor je i sama imala ljubavnih problema, o bivšim je dečkima pjevala u svojim pjesmama, a njene ljubavne savjete tražile su Selena Gomez, Gigi Hadid, Jennifer Lawrence... I ona je uvijek bila tu za njih, a sad je, u želji da u tome bude još bolja, odlučila i unaprijediti svoje znanje.

„Taylor je jako dobra u davanju ljubavnih savjeta. Potajno se i školovala za taj posao, pohađala je tečaj putem interneta. Diplomu ljubavnog gurua dobila je prošlog mjeseca.", rekao je izvor za britanski magazin "Grazia".

Izvor je dodao: "Taylor je čak napisala i nešto poput male knjižice s pravilima ponašanja prema bivšima, kako bi mogla pomoći svim svojim prijateljicama koji su nedavno prekinule vezu. A odlično savjetuje i cure kako da imaju više samopouzdanja pred dečkima."

Očito je da svoja stručna znanja primjenjuje i na sebe, jer veza s Calvinom Harrisom cvijeta, a njoj ide bolje nego ikad! A i tko ne bi imao takvu stručnu prijateljicu uza sebe...