Taj dečko može biti tvoj ako...

Slavni savjetuju/ Taj dečko može biti tvoj ako...

Jesi li u situaciji da sve tvoje frendice imaju dečka, a samo si ti još uvijek solo? Ili ti se možda dogodilo da ti druga cura preotme simpu ispred nosa. Ako je tako, moguće je da nešto radiš krivo... Možda je riječ o sitnici, a možda imaš totalno krivu sliku o tome kako osvojiti dečka koji ti se sviđa. No, nemoj tugovati, očajavati, niti plakati. Slavni su tu da ti pomognu svojim savjetima!

 

Ashley Tisdale: Ne mijenjaj se!

at

Glumica Ashley Tisdale danas je u sretnoj vezi, no dok je bila srednjoškolka pridržavala se jednog zlatnog pravila koje želi podijeliti s curama koje još nisu pronašle ili će uskoro pronaći dečka.

"Meni je uvijek bilo jako bitno da me drugi prihvate zbog onog što jesam. Nikad nisam glumila i jako me živciralo kad su moje frendice to radile. Zapamti, dečki ne vole umišljene cure. Mislim, ne vole ih ni oni s kojima bi mogla biti prijateljica… Dakle, uvijek vjeruj u sebe jer je to jedini put koji te neće odvesti u zagrljaj krivoj osobi uz koju bi mogla biti nesretna!" savjetuje glumica.

 

Harry Styles & Niall Horan: Opusti se i nasmiješi!

nh

Sličnog mišljenja su, nemojte se čuditi, i poznati dečki. Naime, ljepotani iz najpopularnijeg benda na planeti - One Directiona, uvijek su govorili kako najviše vole nasmijane i duhovite djevojke koje se ne pretvaraju da su nešto što nisu... Tako je jednom prilikom Harry Styles rekao: "Želiš dečka? Onda znaj da dečki poput mene vole zabavne cure koje se smiju šalama čak i kad su one na njihov račun. Također, volimo curke koje su spontane, kojima ne treba tri sata da se spreme za kavu u gradu na kojoj će pričati samo o tome da joj idući puta dan prije najavimo izlazak… I nikako ne volimo cure kojima je bitnije kako izgledaju od toga da je pored njih netko tko ih voli bez obzira na to kako izgledaju!"

Sličnog je mišljenja i njegov kolega Niall Horan.

"Mene će uvijek privući djevojka koja je nasmiješena i s kojom mogu razgovarati o svemu - od toga što ju veseli, što muči i o čemu sanja! I moji prijatelji vole takve cure jer kažu da osim kemije, s curom s kojom bi željeli biti u vezi trebaju osjetiti i prijateljstvo. U tome se slažem, moja cura trebala bi mi biti i najbolji prijatelj!" ozbiljno kaže najveći 1D zafrkant.

 

Liam Hemsworth: Sama predloži dejt!

lh

Ako si već imala sreće da izađeš na dejt s dečkom, tada si vjerojatno, kao i hrpa cura prije tebe, iskusila onu neugodnu situaciju koja možda traje sekundu, a možda cijelu vječnost, u kojoj zavlada - tišina. To, priznajmo, zna biti skroz čudno. Ne znaš bi li se nakašljala, smijala, nešto pitala ili nastavila šutjeti… No, bivši dečko i zaručnik Miley Cyrus, zgodni glumac Liam Hemsworth za to ima rješenje!

"Kao što znate, Miley mi nije bila jedina cura, izlazio sam ja i prije nje, još u srednjoj školi. Najgora situacija kod tih prvih dejtova bila mi je uvijek ta neugodna tišina u kojoj smo se oboje trudili reći nešto jako pametno. Koliko god sam se ja trudio biti opušten, cura koja bi mi se svidjela sjedila je preko puta mene, umjetno se smiješila i šutjela.. Jao, kako je to bilo glupo! Zato cure, ako i vas sada muči što je mene nekada, možda je najbolje da za prvi spoj odaberete izlazak u kino ili na koncert umjesto na pizzu. Na taj način ćete imati kasnije o čemu pričati, a u međuvremenu ćete se malo i opustiti… Vjerujte mi, bit će vam super!" savjetuje glumac.

 

Demi Lovato: Budi dama!

dl

Jedna od najčešćih drama koju proživljavaju curke kad se zaljube i simpa ih pozove na dejt, jest tko će prvi nazvati!? Znaš ono, on te pozvao na cugu ili u kino, no od uzbuđenja si zaboravila pitati kada i gdje. I sad ti je neugodno nazvati ga ili očekuješ da se on tebi treba javiti. Boli te glava!? Potpuno kužimo! No, pjevačica Demi Lovato odavno je prestala zamarati se takvim glupostima.

"Ako je ozbiljno mislio kada te pozvao na spoj tada će te i nazvati! Ti samo moraš paziti da se previše ne raduješ vašem susretu jer bi, s pozivom ili ne, mogao biti razočarenje. Zato, ako te ne nazove, ne uzbuđuj se, očito mu nije dovoljno stalo, a takvog dečka ne trebaš! Na svijetu još uvijek ima dovoljno kavalira koji znaju kako se treba ponašati prema jednoj dami!" zaključuje pjevačica.

 

Nathan Sykes: Ponašaj se ženstveno!

ns

U današnje vrijeme ponekad se dogodi da curke zaborave da dečki posebno vole kad se dotjeramo. No, kada to kažemo, tada ne mislimo na marte do pola lista, majicu sa slikom Kurta Cobaina i čiste, ali poderane trapke. Dečki ipak više vole vidjeti djevojke u malo ženstvenijem izdanju. Svaka čast iznimkama!

"Oduvijek su mi se sviđale cure koje nije sram što su cure. Ja se nikad ne bih okrenuo za nekom muškobanjastom curkom, a kamoli je pozvao na spoj, ali kad vidim djevojku u haljinici, s urednom frizurom i noktima, nekako mi je odmah simpatičnija. Naravno, neukusno odjevene cure s tonom šminke i visokim potpeticama nikad nisu bile moj đir…" rekao je Nat.

 

Što kažeš na ove savjete? Misliš li da će ti sada biti lakše prići simpi? Jesi li se prepoznala u nekom od "problema" za koje su slavni ponudili rješenje? Piši nam!