Što se događa između Ariane Grande i Nialla Horana?

Foto: Instagram

Dosta mi je biti uvijek "nečija cura"!

Prijatelji?/ Što se događa između Ariane Grande i Nialla Horana?

Nije tajna da se Niall i Ariana često druže u posljednje vrijeme, a u javnost su sad procurile fotke Ariane kako napušta Niallovu kuću u sitne sate, tj. u 3 sata ujutro. Oboje se trenutno nalaze u Londonu, gdje su viđeni i u noćnom izlasku, a Niall je viđen u posjeti Ariani, u hotelu gdje ona boravi.

Sve se to dogodilo samo par dana nakon što je pukla veza Niallova veza s Australkom Mellisom Whitelaw, koja, prema Nialovim riječima, nije uspjela jer je vezu na daljinu teško održavati. Zbog svega toga, mediji su naveliko počeli šuškati da se između Ariane i Nialla nešto opasno događa!

No Ariana na sva ta šuškanja nije ostala dužna. "Cura može biti frendica s nekim dečkom, a da ne plazi odmah po njemu! Dosta mi je toga me stalno povezuju s nekim dečkom. Nisam samo Seanova bivša, nisam ni Niallova buduća nova cura. Ja sam Ariana Grande.", izjavila je ove nedjelje za magazin "Sun".

A čini se da su pitanja o dečkima prilično razbjesnila Arianu, pa je na svom je Twitter profilu napisala dugačak post.

"Ne pripadam nikome osim samoj sebi! Jesu li žene važne jedino po tome s kime se zabavljaju? Dosta mi je pitanja o dečkima, imamo puno više za pričati... Ako me nemate što drugo pitati, nemojte sa mnom ni razgovarati.", jedan je dio posta, koji su cure naveliko podržale.

Prijatelji ili ne, vidjet će se, no moramo se složiti da bi bili sladak par...