"Solo sam, sviđa mi se Selena Gomez!"

Foto: Instagram

Bliski su bili i na dodjeli nagrada AMA...

Niall o svom ljubavnom životu/ "Solo sam, sviđa mi se Selena Gomez!"

Koliko god to obožavateljice željele, ljubavni život Nialla Horana uvijek je bio najveća tajna. I baš kad se pojave šuškanja da on ima djevojku, on to odlučno demantira, baš kao što je to nedavno napravio gostujući na radio postaji KISS-FM!

Tijekom gostovanja u emisiji, Niallu je jedna od slušateljica i obožavateljica postavila pitanje ima li namjeru nastaviti svoju romansu sa Selenom Gomez (njih dvoje su prošle godine već "uhvaćeni" zajedno). Voditelj emisije tražio je Nialla da potvrdi da je to nemoguće, obzirom da trenutno ima curu, no mladi Irac mu je odgovorio negativno.

"Ja nemam curu", rekao je Niall, iako ga mediji već tjednima povezuju s manekenkom Jessicom Serfaty. “Selena mi se sviđa. Eto, riješili smo to”, zaključio je on.

Hm... tko zna! Nakon Seleninog emocionalnog govora na dodjeli nagrada American Music Awards Niall je grlio Selenu, a to je ponovno potaklo sumnje da su oni puno, puno više od prijatelja...  

Niall je sam, Selena je sama, oboje su u Los Angelesu, a Niall sad i javno priznaje da mu se Sel sviđa. Preostaje nam još da čujemo Selenu! 

Što mislite, bi li njih dvoje bili dobar par?

 

 

Prošle godine "uhvaćeni" su zajedno...

Povezana slika