Fanovi jurili za Selenom, umalo joj ugrozili život...

Foto: Instagram

Tko ne bi imao napade panike?

Ludo ponašanje/ Fanovi jurili za Selenom, umalo joj ugrozili život...

Selena i The Weeknd nalaze se u Brazilu, točnije, Selena je The Weekndu pratnja na turneji. I sve bi bilo lijepo, no sreću su im pokvarili fanovi. Jer, O.K. je voljeti svog idola, ali ponašati se ludo pa čak i ugrožavati mu život, nema puno veze s ljubavi prema voljenoj zvijezdi.

To su  pokazali brazilski Selenatori koji su nakon fantastičnog prijema svog idola na aerodromu u Sao Paulu kasnije prikazali sebe u lošem svijetlu.

Na snimci se vide kako Selena i The Weekend odlaze na koncert, a njihovi fanovi bezglavo i luđački trče, bacaju se na automobil koji vozi, a na kraju samog videa jedna cura i pada. Osiguranje je moralo reagirati i "odnijeti" nastrljive fanove.

Autor videa kaže da  brazilski selenatori (iako često sami sebe nazivaju najboljima na svijetu) očito ne poštuju to što njihova ljubimica ima probleme s napadajima panike.  “Ona je lijepo naglasila da je nervozna i ima napadaje panike, i zaista vas treba biti sram da se ovako ponašate i skačete joj po autu. I Abel ima slične probleme pa je ovo još tužnije.

Ovako se zasigurno fanovi ne bi trebali ponašati...