Selena će pjevati o Justinu Bieberu!

Foto: Instagram

Novi singl?

Novi album/ Selena će pjevati o Justinu Bieberu!

Selenatori, jeste li spremni? Selena ubrzano radi na novom albumu, i baš nas zanima kako će zvučati... Jer, riječ je o novom albumu koji će zvučati sasvim drukčije, najavio je njen instruktor pjevanja, Stevie Mackey.

"Selenin glas zvuči nevjerojatno i njen album imat će drukčiji zvuk od onoga koji je dosad imala Disneyeva zvijezda. Bit će mnogo zreliji, ženstveniji, i imat će puno više Seleninog iskustva. Selena je snimila puno novih pjesama i zasad sve zvuče prekrasno", rekao je Stevie Mackey u intervjuu za "Hollywood Life".

Stevie uvjerava fanove da će njen novi album imati i puno više Selenine osobnosti. I da se ne trebamo iznenaditi da je u nekim pjesmama pronašla inspiraciju u svojoj burnoj vezi s Justinom Bieberom.

„Nije ga nigdje izravno spomenula, no može se zaključiti da je on bio inspiracija. Nova Selena bit će nešto između Lady Gage i Kelly Clarkson, bit će to glazba o osobnoj snazi, o unutrašnjim borbama i izazovima, padovima i usponima. Znači, puno zrelije i iskrenije," objašnjava Stevie.

A Selena, koja je album prvo najavila svojom zanimljivom fotkom ispod tuša, fanovima je najavila i ime novog singla "Good For You" čiji se izlazak očekuje 22. lipnja!

 

selena1

"Good For You", najavila je Selena...