Selena smatra da Belli ne duguje ništa!

Foto: Instagram

"Nismo baš toliko bliske"

Zbog veze s The Weekndom/ Selena smatra da Belli ne duguje ništa!

Još uvijek se ne stišava bura zbog Seleninog novog dečka The Weeknda: zadnjih dana puno se govori o tome je li se Selena ponijela fer prema Belli Hadid, bivšoj djevojci pjevača. Njih su dvoje vezu raskinuli u studenom prošle godine, a on je vrlo brzo uskočio u vezu sa Selenom. Šuška se i da ga Bella zapravo još uvijek nije preboljela, jer Selenu i njega doživljava negativno.

No pojedini mediji navode da se Selena ne osjeća dužnom Belli ispričati ili bilo što, i da njeno ponašanje prema njoj uopće ne bi trebalo biti u pitanju. Jer, ona zapravo i nikad nije bila nešto posebno bliska sa sestrama Hadid. One su dobre prijateljice Taylor Swift, no ne i njene. Bellu je Selena vidjela možda tek nekoliko puta u životu.

"Da su njih dvije nešto posebno bliske, Selena bih o svemu najprije obavijestila Bellu. No to nije slučaj i nema se što osjećati loše zbog svoje nove veze.", navodi TMZ.

“Selena i The Weeknd počeli su viđati se nešto prije novogodišnjih praznika, a njihova veza nije ozbiljna. Čak i da je, Bella se previše trudi biti žrtvom, a ne bi trebala", izjavio je za TMZ jedan njihov blizak prijatelj.

Ipak, nema sumnje da će se cure jednom naći zajedno (kao što su već napravile), jer sve ih veže zajednička dobra prijateljica Taylor. No Bella ne treba zamjerati Seleni: ukoliko ima neke neriješene stvari sa svojom bivšom ljubavi, treba se obratiti na The Weekndu, zar ne?