Selena prestala pratiti 297 prijatelja, među njima i Demi...

Zabrinula fanove/ Selena prestala pratiti 297 prijatelja, među njima i Demi...

Selena je zabrinula fanove prošlog vikenda: uz promjenu profilne fotke i opisa o sebi, prestala je pratiti 297 ljudi koje je dosad pratila, a ostavila ih 37. Selena je tako prestala pratiti Demi Lovato, Gigi Hadid, asistenticu Theresu Mingus... no nastavila je pratiti Taylor Swift, Jessicu Albu i svoju najbolju prijateljicu Franciu Raisu, koja joj je donirala bubreg.

Ipak, mediji naglašavaju da sve skupa najvjerojatnije nema veze s njenom osobnom odlukom ili nekom svađom, već je u pitanju poslovna strategija. Vođenje profila Selena je prepustila asistentima, jer ju je počelo opterećivati to što je postala najpraćenija osoba na toj društvenoj mreži.

U posljednjoj objavi Selena se prisjetila kuće u kojoj je odrasla, napisavši pritom da bi njen život možda mogao biti i bolji da nije slavna, no da je zahvalna na svom glasu.

Ono što je zanimljivo i to da je nova profilna fotka, čini se, fotka njene mame Mandy, s kojom nije u dobrim odnosima, a fanovi sigurno najviše žale što je prestala pratiti Demi Lovato, s kojom je nedavno opet postala dobra nakon dugo godina...