Selena odgodila turneju, povlači se sa scene

Foto: Instagram

Vrati nam se brzo, Selena!

Napadaji panike i depresije/ Selena odgodila turneju, povlači se sa scene

Na žalost, ispostavilo se da su nagađanja o Seleninoj pauzi i prekidu turneje točna. Selena je odlučila otkazati nastupe na svojoj Revival turneji, a razlog tome je njeno zdravlje. Točnije, Selena pati od napada depresije i panike, a sve to je zapravo posljedica njene bolesti, lupusa, zbog kojega se jedno vrijeme sa scene potpuno povukla i čak bila i na kemoterapiji.

“Kao što znate, patim od lupusa. Panični napadaji, anksioznost i depresija nuspojave su ove bolesti. Zdravlje mi je najvažnije pa sam odlučila da je nnajbolje da napravim pauzu. Hvala mojim fanovima na podršci.", izjavila je Selena o prekidu turneje.

Selena je, pišu mediji, ipak zbog jedne stvari sretna: uzrok njenih problema (panika, depresija) je njena bolest i uvjerena je da će se oporaviti. Na žalost, nije poznato kad će se vratiti na turneju, no čini se da je ove jeseni nećemo gledati u Europi. Svaka joj čast na tolikoj hrabrosti, jer slična joj se stvar dogodila i na prošloj turneji kada joj je dijagnosticiran lupus zbog kojeg se hitno morala liječiti u jednoj privatnoj klinici. Želimo joj brz oporavak i povratak na scenu...