Selena konačno progovorila...

Foto: Instagram

Bili su udarna vijest...

U vezi s Niallom?/ Selena konačno progovorila...

Nelena - kako su Niala i Selenu nazvali fanovi, bila je udarna zvjezdana vijest zadnjih tjedana, društvene mreže bile su usijane od komentara... A da sve bude još šokantnije, Justin, Selenina bivša i najveća ljubav, u isto vrijeme, kad su glasine o novoj vezi Selene i Niala počele kružiti, objavljivao je njihove romantične fotke iz prošlosti. Sve je izgledalo upravo kao da Justin iz sve snage želi novu Seleninu vezu uništiti.

O.K., Selena i Niall frendovi su dugo vremena, no uhvaćeni su u zajedničkom izlasku, a šuškalo se i da je pao poljubac! Tako su glasine o vezi i krenule, a njih dvoje šutjeli su, sve do sad: Selena je na jednom glazbenom događaju, kad su je upitali o Niallu i šuškanjima o njihovoj romansi, za TV kuću ET, doslovno "okrenula očima" i odgovorila: "O moj bože. Ne! Volim ga i uvijek ću ga voljeti. On je nevjerojatan."

I to je to! Čini se da je Selena ovime ipak ušutkala tračeve: dobri su prijatelji koji se vole i poštuju. No to i dalje ne sprečava fanove njihove navodne veze da s lažnih profila lažiraju flertanje ovo dvoje slavnih... Ali, ostavlja nadu i onima koji uporno navijaju za Justina i Selenu!