Selena i The Weeknd večeru završili poljupcem!

Foto: Instagram

Tko bi rekao?

Oni su novi par!/ Selena i The Weeknd večeru završili poljupcem!

Jedna od nevjerovatnih stvrai koja će zasigurno obilježiti početak 2017.g definitvno je poljubac Selene Gomez i The Weeknda! Selenini fanovi, biste li povjerovali u to da nema fotki koje to dokazuju? 

Ima,jer paparazzi su ih uspjeli snimiti na večeri, koja je na kraju završila strastvenim poljupcem! Par je večerao u jednom otmjenom restoranu u Santa Monici, a na kraju večere, Selena je svog novog dečka zagrlila i poljubila.

E! News prenosi da su njih dvoje prvi puta izašli na večeru, i da su djelovali sretno i zaljubljeno. “Tri sata su proveli u restoranu, samo njih dvoje. Izašli su presretni. Grlili su se i ljubili. Njegov vozač ih je čekao, a kasnije je došao i njen vozač. Bili su veoma bliski. Selena ga nije puštala. Ljubila ga je i grlila. Izgledala je nevjerovatno, tako sretno i zaljubljeno.”

Inače, kanadski pjevač The Weeknd je nedavno prekinuo vezu s Bellom Hadid, sestrom Selenine prijateljice Gigi Hadid. Fotke Selene i The Weeknda pojavile su se noćas, a Bella je, samo dva sata nakon što su ih mediji objavili, prestala pratiti Selenu na Instagramu. Bella i The Weeknd svoju su dvogodišnju vezu okončali u studenom 2016.g., a čini se, da je on, u novu vezu uskočio vrlo brzo... Jer, svog je osobnog asistenta u prosincu poslao da kupi poklone za svoju djevojku, no tada apsolutno nitko nije imao pojma da bi to mogla biti - Selena!

No ono što je zaista nevjerovatno je to da nitko nije znao da su Selena i The Weeknd uopće u kontaktu, a kamoli da su par. Čekamo još da se njih dvoje oglase!

 

 

 

weekend1