Selena i Niall Horan se poljubili, Justin šokiran...

Foto: Instagram

I dok se on vraća u prošlost, ona je očito krenula dalje...

Ljubavni trokut/ Selena i Niall Horan se poljubili, Justin šokiran...

I dok se Justin Bieber na svom Instagram profilu vraća u prošlost i već drugi puta objavljuje fotke njih dvoje iz nekih sretnih, davnih dana njihove veze, Selena je, čini se, krenula hrabro dalje!

Kad je nedavno "uhvaćena" na večeri s Niallom Horanom, službeno objašnjenje fanovima bilo je da su njih dvoje dobri prijatelji već dugo vremena. No stvari su, izgleda, ipak otišle u drugom smjeru: prije par dana viđeni su zajedno na jednom partyju kako se grle, a pao je i poljubac, a samo dan nakon toga (tj. 5. prosinca) njih su dovoje izašli na pravi spoj, tvrde svjedoci. Viđeni su zajedno kako se drže za ruke u jednom zabavnom parku, prenose američki mediji.

Justin je, kažu njihovi bližnji, šokiran, jer mu je teško podnijeti činjenicu da je Selena tako javno s nekim drugim, no ne s bilo kime, već s njegovim jako dobrim prijateljem, Niallom Horanom!

Očito zavodnik Justin nije Nialla nikad doživljavao kao konkurenciju: "No ipak, ako Selena želi ozbiljnu vezu, Justin joj to sad ne može pružiti", izjavio je njegov blizak prijatelj.

A u međuvremenu, fanovi Justina i Selene obaraju rekorde: otkad se pojavila vijest o poljupcu Selene i Nialla, fotke "iz prošlosti" koje je dosad Justin objavio, njegove su najlajkanije fotke. Tako je fotka Justina i Selene u bijeloj haljini za samo 24 sata skupila  2, 2 milijuna lajkova, postala Bieberova najlajkanija fotka ove godine i jedna od deset najpopularnijih fotki na Instagramu uopće!

 

Niall je fotku posvetio Seleni, nakon što su zajedno nastupali na velikom Jingle Ball koncertu...

CVenIwXWIAA3Uj3