Selena i Niall Horan "uhvaćeni" zajedno...

Foto: Instagram

Niall se opet našao u "sredini"...

Šuška se/ Selena i Niall Horan "uhvaćeni" zajedno...

Selena baš nikako da odahne: ona je dokaz da mladoj i zgodnoj celebrity curi uopće nije lako biti solo! Nakon što je snimka na kojoj je Justin pjeva serenadu, a ona mu uzvraća zagrljajem i poljupcem, gotovo i zasjenila nagrade na AMA dodjeli, "uhvaćena" je u restoranu, na večeri s Niallom Horanom!

To je bilo dovoljno da se opet pojave natpisi kako se između njih dvoje nešto "kuha". I to nije prvi puta: o Seleni i Niallu se već pisalo nakon prekida s Justinom, i to u smislu da ga Selena koristi samo da bi povrijedila Justina. Poznato je da su Niall i Justin, mada glazbeni suparnici, inače jako dobri prijatelji, pa se tako jadni Niall, po tko zna koji put, opet našao između Justina i Selene.

No razne natpise o Seleni i Niallu i zajedničkoj večeri u restoranu, brzo su demantirali njihovi prijatelji: "Ljudi, to je samo večera. Skoknuli su na  nešto prigristi, s frendovima. Bez panike, ljudi, samo su frendovi, i to već jako dugo."

Eto, nemojte vjerovati svemu što čujete, ona je mlada, zgodna i solo... No nije sa svakim dečkom koji je u njenom društvu, odmah u vezi!

 

Fotka zbog koje je nastala panika...

horan5