Selena će uvijek imati mjesto u mom srcu, ali...

Foto: Instagram

Hailey za Bare Minerals... no sad će imati i svoje proizvode!

Justin odgovorio fanu/ Selena će uvijek imati mjesto u mom srcu, ali...

Justin se posvetio svojoj brobi sa zdravstvenim problemima, povukao se s glazbene scene (iako je obećao fanovima novi album), no ipak se odlučio obračunati s hejterima koji ga na društvenim mrežama ne puštaju na miru. Prekipjelo mu je kad je vidio komentar koji se odnosi na Hailey, te je odlučio obraniti je!

"Ti uopće nisi zaljubljen u Hailey, vjenčao si se s njom samo kako bi se osvetio Seleni", glasio je komentar, a Justin je odgovorio: "Normalna osoba tako ne razmišlja, a ti bi se trebao sramiti samog sebe. Istina je da sam volio i još uvijek volim Selenu i ona će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu, no sada sam preko glave zaljubljen u svoju suprugu i ona je apsolutno najbolja stvar koja mi se ikada dogodila u životu i točka...  Nemate pojma o mom životu niti znate što je dobro za mene. Hailey je moja žena, ako vam se to ne sviđa, znači da vam se niti ja ne sviđam, a onda niste ni obožavatelj ni dobra osoba. Da su vas roditelji dobro i lijepo odgojili, znali bi da je bolje, ukoliko nemate nešto lijepo za reći, šutjeti.

Justin je u pravu, a i vjerojatno mu je već dosta što se neki neprestano vraćaju na "Jelenu". To mu sigurno neće pomoći da se zdravstveno oporavi, koliko god neki njegovo stanje povezuju s brakom s Hailey.