Postani OK! influencer godine!

shutterstock

Prijavi se! Prijavi se! Prijavi se!/ Postani OK! influencer godine!

Voliš se snimati kako shoppingiraš, šminkaš se, kuhaš, baviš se sportom, igraš igrice...? Ili već imaš svoj YouTube kanal? Odlično, pokaži nam što znaš i postani naš OK! influencer!

Pošalji nam svoj kratak video (do tri minute) u kojem ćeš predstaviti ono što radiš najbolje: možeš se šminkati, kuhati, birati modne kombinacije, baviti se sportom, igrati igrice, pjevati, plesati... što god želiš!

Video ili link na video pošalji na ok@hanzamedia.hr s naznakom «Želim biti OK! influencer!» Vaše uratke skupljamo do kraja ožujka, a najbolje ćemo u travnju objaviti na www.okjeok i na Instagramu @okjeok. Autori najgledanijih videa postat će OK! influenceri u kategorijama fashion, beauty, sport, gastro, music, gaming...

Pobjednici će sudjelovati u svim našim aktivnostima: zajedno ćemo snimati, izvještavati s evenata, družiti se sa slavnima, raditi intervjue, isprobavati nove proizvode, istraživati po trgovinama... ma svašta! A bit će i nagrada!

 

Uvjeti za prijavu:

Moraš imati između 13 i 18 godina!

Svi prijavljeni trebaju na naš mail poslati i pismenu privolu roditelja za sudjelovanje (vidi kupon na str. 89 u bilo kojem tiskanom izdanju OK!-a)