"To je kao da se družite s nekim tko ima autoimunu bolest!"

Foto: Instagram

Čudna izjava...

Lorde o prijateljstvu s Taylor/ "To je kao da se družite s nekim tko ima autoimunu bolest!"

 Lorde se u novom intervjuu dotakla i svog prijateljstva s Taylor Swift, a evo kako on smatra da izgleda prijateljstvo sa slavnom zvijezdom:

"To je kao da imaš prijateljicu s nekom specifičnom alergijom. Ne možete ići na određena mjesta, ne možete raditi neke stvari. Kao da imaš prijateljicu s nekom autoimunom bolesti",izjavila je Lorde za The Guardian. Morate priznati, njeno objašnjenje tog prijateljstva zvuči prilično nezgrapno: iako je vjerojatno htjela na svoj način objasniti da njih dvije ne mogu nikamo bez medijske pažnje, fanovi su je zbog te izjavi na društvenim mrežama napali. Jer, ispalo je neosjetljivo prema ljudima koji od takvih bolesti boluju (Selena Gomez ima autoimunu bolest, lupus). Lorde se kasnije ispričala na Twitteru.

Ipak, takva prijateljstva imaju i prednost, nastavlja Lorde. "Želimo se držati zajedno. Ovo sve zna biti jako zastrašujuće i dobro je imati nekoga tko te može potapšati po ramenu, tko shvaća što prolaziš jer su oni prošli kroz isto", rekla je Lorde. 

Inače, Lorde je nedavno i objavila svoj drugi album "Melodrama", za koji se nada da će imati barem približno jednak uspjeh kao i prvi, koji se prodao u više od tri milijuna primjeraka.