Povratak Eda Sheerana: što nam to sprema?

Foto: Instagram

U novome spotu postao je boksač...

Tajanstveno plavo/ Povratak Eda Sheerana: što nam to sprema?

Nismo ga zaboravili: sjećate li se, Ed Sheeran, vlasnik hita "Thinking Out Loud" na pauzu je otišao točno prije godinu dana i na njegovim profilima nije bilo nikakvih objava, no odlučio se, čini se, vratiti!

I to na prilično tajanstven način, jer njegove su profilne fotke na Fejsu, Twitteru i Instagramu "samo" plavi kvadrati! To su njegove najnovije objave nakon punih godinu dana. A u tih godinu dana u medijima ili na događanjima nije ga se uopće viđalo.

Uz plave kvadrate nema nikakvog pojašnjenja, pa većina smatra da je to zapravo najava njegovog novog albuma, prvog poslije albuma “X” iz 2014. godine. Edova suradnica Amy Wadge nešto slično najavila je nedavno rekavši da je album gotov i da će Ed apsolutno sve iznenaditi kad ga konačno i objavi.

Ed je s društvenih mreža otišao 13. prosinca 2015. godine, a tad je ostavio poruku da se "isključuje" iz virtualnog svijeta jer mu je nakon pet godina neprestanog rada potreban odmor, da želi putovati svijetom i vidjeti što je sve zapravo propustio.

Nestrpljivi smo, i želimo što prije saznati što se događa... 

 

 

Sve je plavo...

kvadrate