"Ponekad želim pritisnuti gumb i postati nevidljiv..."

Foto: Instagram

Iskren sam i prirodan...

Shawn o slavi/ "Ponekad želim pritisnuti gumb i postati nevidljiv..."

Njegova je slava svakim danom sve veća, a njegova karizma čini ga uzorom za mlade ljude. Shawn je nedavno dobio još jednu nagradu, onu za najboljeg stranog mladog izvođača za svoj video  "There’s Nothing Holdin Me’ Back“ (MTV glazbene nagrade u Japanu), a u svom je nedavnom intervjuu otvoreno govorio i o tome kako se tako mlad nosi sa teretom slave.

Shawn je rekao da je biti uzor mladima ponekad izuzetno stresno, no on to shvaća ozbiljno i ne bi se mijenjao ni sa kime na svijetu. "U glazbenoj industriji sam od 15.-e godine i zapravo je normalno da sam prirodan i iskren. Sviđa mi se što sam uzor ljudima, pogotovo mladima. 

Ipak, žali li Shawn za iskustvima svojih vršnjaka koji se nisu morali nositi sa slavom?

"Bilo bi dobro da nekad mogu stisnuti neki gumb, postati nevidljiv i otići van sa svojim prijateljima. I jednostavno se opustiti... S druge strane, ako npr. idem u  kafić s prijateljima u Londonu i ako me po putu zaustavi nekoliko ljudi koji se žele fotografirati ne smeta mi jer smo ipak u stranoj zemlji, u Velikoj Britaniji, i to se vjerojatno ne bi događalo ako oni to ne žele.