Slavne cure se pomirile!

Nakon dugo godina/ Slavne cure se pomirile!

Njih dvoje posvađane su zadnjih nekoliko godina: prije toga bile su prijateljice, no puklo je kad je Katy navodno "ukrala" Taylorine plesače za svoju turneju. Nakon toga uslijedila je javna netrpeljivost, ali i dva velika hita "Bad Blood" i "Swish Swish" koje su te dvije zvjezdane neprijateljice posvetile jedna drugoj.

Ipak, u zadnje vrijeme činilo se da je Katy htjela njihovu svađu prekinuti, a čini se da je povukla taj poetz i uspjelo joj je. Taylor je jučer na svom Instagram Storyju objavila videu u kojemu je paket koji je dobila upravo od Katy. U njemu je maslinova grančica (kao simbol mira) i pismo isprike.

"Vratila sam se iz svlačionice i pronašla maslinovu grančicu. Ovo mi znači jako puno", komentirala je Taylor u videu i napisala "Hvala ti Katy". A vidi se i dio Katynog pisma: Hej, stara prijateljice, razmišljala sam o našoj svađi i htjela bih da se pomirimo", napisala je Katy.

Inače, Taylor uskoro kreće na svoju turneju "Reputation", a ovo je, čini se, i više nego dobrodošlo :-). Možda nas počaste i duetom?