Pogledajte najavu Selenine serije "13 Reasons Why"!

Foto: Instagram

"Strastveno sam na ovome radila..."

"Ako slušate, već je prekasno"/ Pogledajte najavu Selenine serije "13 Reasons Why"!

Prošlo je gotovo 10 godina otkad je Selena kupila pravo na snimanje serije po knjizi “13 Reasons Why” (13 razloga zašto), i konačno nam je predstavila seriju čija je producentica!

Sel je tako na svom Instagram profilu objavila video koji najavljuju seriju, uz poruku, “Zavirite u projekt na kojemu sam strastveno radila.” Objavila je i plakat za seriju koji prati poruka “Ako slušate, već je prekasno” jer radnja govori o mladoj djevojci Hannah Baker koja je napravila samoubojstvo, ali je prije tog strašnog čina poslala audio zapise (kazete) ljudima koji su je natjerali na to, objašnjavajući im zašto je to napravila. Serija kreće 31. ožujka i to samo na servisu Netflix.

Tema serije je ispričana na misteriozan način, a bavi se aktualnim problemima tinejdžera, obzirom da je nedavno jedna djevojka počinila samoubojstvo, i sve to snimila na Fejsu. Strašno, zar ne...

A Sel je objavila i jednu svoju fotku koja je nastala na dan kad je počela pregovore za seriju. “Bila sam jako nervozna prije pregovora. Moja mama je otkrila ovu knjigu 2009. godine i naporno je radila zajedno sa mnom da ovo uspije, vodila me je da bi ta priča bila ispričana kako treba.” Fotka je inače u prva dva sata već bila sakupila 1.7 miljuna lajkova!

Nama se čini da će serija biti izvrsna! Pogledajte najavu... Hoćete li je gledati?

 

Plakat za seriju...

13 rz