Počelo glasanje za MTV Video Music Awards!

Foto: Instagram

I, koji su tvoji favoriti?

Miley Cyrus voditeljica!/ Počelo glasanje za MTV Video Music Awards!

Ovogodišnja MTV VMA dodjela održat će se 30. kolovoza u Los Angelesu, vodit će je Miley Cyrus, a Taylor Swift, Ed  Sheeran i Beyonce imaju najviše šansi da odu kući s nagradama!

Oni su pokupili najviše nominacija, a o tome tko osvojiti najviše Moonman statua odlučit će fanovi glasanjem na web stranici vma.mtv.com – glasanje je počelo 22.srpnja. Glasovi fanova donijet će odluku o pobjednicima u kategorijama kao što su „Spot godine“, „Najbolji spot ženskog izvođača“,  „Najbolji spot muškog izvođača“, „Najbolju koreografiju“, a nagrada za najjaču kemiju između izvođača dodijelit će se u kategoriji za „Najbolju suradnju“.

Možda i očekivano, Taylor Swift uvjerljivo vodi sa čak devet nominacija, slijede je Beyonce, Ed Sheeran i Mark Ronson s nominacijama u pet kategorija, te Kendrick Lamar koji je dobio četiri nominacije.

Glasanje za nagradu u kategoriji „Izvođač na kojeg treba obratiti pažnju“ trajat će i tijekom same dodjele, da bi potom bila odabrana dva izvođača s najvećim brojem glasova. Fanovi će u tom duelu odlučiti o pobjedniku također tijekom ceremonije i to tweetanjem uz određeni hashtag. Nominirani u kategoriji „Pjesma ljeta“ bit će objavljeni naknadno.

Vjerojatno i najzanimljiviji dio večeri bit će voditeljica Miley Cyrus, koja se ovako pohvalila na društvenim mrežama: „MTV ne želi dopustiti da nastupam kao izvođač, pa ću zato ove godine voditi dodjelu MTV Video Music Awards“.

Miley od 2008. g, prisustvuje na dodjeli MTV VMA, a svaki njen nastup dosad izazvao je lavinu kometara. Sigurni smo da će tako biti i ove, a i vi se možete uključiti u glasanje na http://www.mtv.com/ontv/vma/!

 

 

 

 

http://www.mtv.com/ontv/vma/