Otkrila koji joj je izlazak bio najromantičniji, gdje se vidi za 10 godina...

Foto: Instagram

Zavirite u njen dom!

73 pitanja za Selenu/ Otkrila koji joj je izlazak bio najromantičniji, gdje se vidi za 10 godina...

Magazin Vogue ima zanimljivu rubriku: posjeta je to domovima zvijezda gdje im postavljaju 73 pitanja, pa su tako ovaj puta posjetili Selenin dom u Texasu, a ona je bez problema odgovarala na sva pitanja i provela ih kroz svoj dom. 

Selenatorima je ovo prilika da saznaju puno toga o svojoj ljubimici: otkrila je npr. da je posljedni film koju ju je rasplakao Hacksaw Ridge (Greben spašenih), da joj je najdraža riječ zahvalnost... Kad su je pitali gdje se vidi za 10 godina, odgovorila je "vidim se sretnom". 

Otkrila je i da joj je najveće iznenađenje bila romantična večera na krovu (no nije otkrila tko joj je to iznenađenje pripremio).

Selenatore će sigurno oduševiti odgovor na pitanje "što će se dogoditi za godinu dana" - “Mislim da ću tada puno putovati”, a dodala je i da je Europa njeno omiljeno mjesto! Time je najavila i svoju novu turneju.

Selena u videu djeluje posve opušteno i dobro raspoloženo. Nećemo vam sve otkriti: pogledajte kako izgleda njena kuća, kako se opisala u tri riječi, što je poručila svojim selenatorima i u još puno, puno toga...

Uživajte!