One Direction je izvođač godine!

Foto: Instagram

Na pauzu mogu sretni!

AMA 2015 nagrade/ One Direction je izvođač godine!

One Direction su još jednom pomeli konkurenciju: na American Music Awardsu 2015. (Američke glazbene nagrade 2015., održane 23. studenog),  pripale su im nagrade u dvije kategorije: Izvođači godine i Najbolji pop/rock izvođač, pa dečki sad zadovoljni mogu na svoju pauzu! 

Zadovoljni su i njihovi fanovi, jer na Bilboardovoj toplisti najprodavanijih albuma vodi Justin Bieber, no on je nagrađen za suradnju s dvojcem Jack Ü, "Where Are Ü Now".

A višestruko je nagrađena i Nicki Minaj, za najizvođača hip-hop/rap glazbe i najbolji album tog žanra. Taylor Swift, nominirana u čak 6 kategorija, kući je otišla s 3 nagrade, a njen dečko - a njezin dečko Calvin Harris također je proglašen najboljim izvođačem u svom žanru, electro glazbi. Ed Sheeran nagrađen je u kategoriji za omiljenog muškog izvođača, a omiljenog ženskog je Ariana Grande.

Nastupi Selene Gomez i Demi Lovato obilježili su show, ovo je po prvi puta, nakon dugo vremena da su Selena i Justin bili zajedno na istom događaju.

Voditeljica showa bila je Jennifer Lopez, koja je i nastupila, a Celine Dion odala je počast žrtvama tragičnih događaja u Parizu.