One Direction pobijedio Taylor Swift!

Foto: Instagram

Dečki su pospremili lijepu svoticu u novčanike...

Podebljali novčanike/ One Direction pobijedio Taylor Swift!

Između 1D i Taylor Swift ove godine bio je pravi mali rat, a da oni o tome nisu imali pojma! Riječ je, naravno, o zaradi, i to onih zvijezda koje imaju manje od 30 godina, točnije, onih za poslovne pojmove, jako mladih.

Krenimo redom: Taylor Swift je odlično počela 2015. i to s nekoliko hitova, inspiriranih upravo svojom bivšom ljubavi, Harryjem Stylesom, s kojim je bila u vezi 2013. (npr. "Style"). One Direction je, nakon odlaska Zayna, objavio pjesmu “Perfect” (Harry ju je napisao, a "tema" je Taylor Swift), pa su time zaokružili njihove odnose. Koja je pjesma bolja, stvar je ukusa, no netko od njih ipak je zaradio više novca.

Kako tvrdi magazin Forbes, One Direction je apsolutno pobijedio Taylor u bitki za najplaćeniju zvijezdu mlađu od 30 godina! Dečki 2015. godinu mogu zaista nazvati sretnom: zaradili su 130 milijuna dolara, zahvaljujući turneji, prodaji albuma...

Taylor zaradila 80 milijuna, i ona je na drugom mjestu, a 1D je pobijedio je tim vrtoglavim iznosom i Eda Sheerana, Lady Gagu, pa čak i Jennifer Lawrence!

No ima jedna "kvaka": One Direction ima 4 člana, što bi zapravo reklo: svaki član je zaradio oko 26-32 milijuna dolara, što je, kad se tako gleda manje od Taylor Swift. Ona je svoju lijepu svoticu zaradila sama...