Ona mi je druga mama!

foto: Getty Images

Ne smeta im razlika u godinama...

Maddie Ziegler/ Ona mi je druga mama!

Svi znaju da plesačka zvijezda Maddie Ziegler ima poseban odnos s tajanstvenom pjevačicom Siom. No nismo znali da je tijekom protekle godine Maddie više živjela s njom nego u svojem domu, s vlastitom obitelji. Neki pričaju da je čak smatra zamjenskom mamom. U posljednjem intervjuu Maddie je govorila o nadolazećim projektima i što fanovi mogu očekivati od nje. Rekla je da je super uzbuđena zbog turneje sa Sijom po Australiji i Novom Zelandu. Također za magazin People otvoreno je govorila o tome koliko su stvarno njih dvije bliske. Sia ne samo što je utjecala na Maddieinu plesnu karijeru nego njih dvije dijele i neke životne stvari. Maddie je objasnila: "Zapravo ove sam godine više živjela sa Siom nego s vlastitom obitelji, što je jako fora. Super nam je zajedno. Uči me kako kuhati i nove stvari o životu... Kad smo zajedno, to više nije samo posao. Ona mi je druga mama."

463033474


Njihova je suradnja počela 2014., kad je Sia tvitala Maddie o tome kako je njezin veliki fan, a Maddie je tada nastupala u showu "Dance Moms". Otad su njih dvije postale prave frendice. Kako je Sia prilično starija od Maddie, počela ju je mentorirati. Maddie kaže: "Puno sam naučila od Sie. Pomogla mi je da se osjećam ugodno u vlastitoj koži. Oduvijek sam imala strah da imam prevelike zube, željela sam ih promijeniti. No ona mi je rekla da to ne činim. Rekla je: ‘To si ti.’ Uvijek me potiče da budem ono što jesam." Maddie je čak progovorila i o njihovoj razlici u godinama: "Iako je starija od mene, mi smo najfrendice. Ponekad mi je doista najbliža prijateljica iako imam samo 13 godna, i iako je to mnogima čudno."
Dok Maddie nije puno govorila o budućoj suradnji sa Siom, očito je da će njih dvije još dugo raditi zajedno, pogotovo jer im tek predstoji velika turneja.