Od roditelja sam skrivala ovo...

Foto: Instagram

"Nisu bili strogi, ali..."

Kendall Jenner/ Od roditelja sam skrivala ovo...

Slavna manekenka Kendall Jenner odrasla je u jednom drukčijem, luksuznom svijetu i sigurno joj ništa nije nedostajalo, no i ona je bila "samo" tinejdžerica i neke stvari skrivala je od roditelja.

“Sazrela sam prilično od srednje škole, ali opet, što se tiče odgovornosti, ista sam. Moji roditelji nisu bili previše strogi, ali smo Kylie i ja bile odgovorne cure. Možda zbog svog tog pritiska javnosti i svega što nam se događalo. Greške nam se baš i nisu dopuštale”, objasnila je manekenka.

“Njima je bilo u redu da odlazimo na tulume, jer su znali da se nećemo uvaliti u probleme. I nismo. I same smo tulume mogle organizirati, no nismo željele. Pozivale bismo kući razne ljude, no to je više bilo neko opušteno druženje, nego tulumi”, rekla je Kendall.

Ipak, kao i svaki tinejdžer, i Kendall je ponešto roditeljima prešutjela.

“Jedina ludost koju sam sakrivala od njih je to da nisu uvijek znali gdje provodim večeri. Moj tata nije znao da imam dečka, mama je slutila, ali bilo mi je čudno da im išta kažem jer sam milsila da to baš neće dobro proći”, izjavila je.

Pa, ponekad svi nešto prešutimo ili kažemo poneku sitnu laž da izbjegnemo neugodnosti, ili da nekoga ne povrijedimo. Prešućujuete li i vi nešto od svojih roditelja?