Novi dečko Taylor Swift preselit će se u SAD zbog nje!

Foto: Instagram

Skrivaju se dok ne postane sigurna da je on - pravi...

Ozbiljno je/ Novi dečko Taylor Swift preselit će se u SAD zbog nje!

Taylor Swift dugo se uspješno skrivala od javnosti, a onda se tek saznalo da je jedan od razloga tog skrivanja i njena nova veza. Odabranik njenog srca je mladi glumac Joe Alwyn, a informacije koje stižu o njihovoj vezi potvrđuju da je veza ozbiljna.

Joe je tako odlučio da se iz Vel. Britanije preseli u Ameriku kako bi bio bliži Taylor, a to mu je i prilika za nove poslovne pothvate, tj. filmske uloge, s obzirom da je i dalje nepoznat široj javnosti.  “Joe želi biti bliži Taylor pa selidba u Ameriku znači i da će više vremena provoditi zajedno. On je obiteljski tip, vezan je za roditelje pa će se i dalje često vraćati njima u London”, piše The Sun.

“To ujedno znači da će Taylor imati dodatni razlog vraćati se u London koji voli,  jer tamo može šetati ulicama i voditi koliko toliko normalan život.”, dodaje izvor.

Taylor, zbog jako loših iskustava s medijima u svojih nekoliko prethodnih veza i dalje inzistira da s enjih dvoje skrivaju od javnosti, makar dok ne bude sigurna da je on onaj pravi...