Novog Justina obožavat će čitav svijet!

Foto: Fotolia

"Želim da sve bude savršeno..."

Snima novi album/ Novog Justina obožavat će čitav svijet!

Iako se fanovima čini da novi Bieberov album čekaju čitavu vječnost, jer su od posljednjeg albuma "Believe" prošle skoro tri godine, čekanje će se  ipak isplatiti! Stiže dobra vijest: Justin vrijedno radi na novom albumu, a nedavno je njegov najbolji prijatelj, koreograf Nick DeMoura (27) u intervjuu za magazin J-14 otkrio neke detalje o njegovom radu i novim pjesmama, te najavio da će novi Justin biti nevjerojatan te da će ga apsolutno svi obožavati!

„Imao sam priliku puno puta čuti njegove nove pjesme, stalno mi ih svira. Ne mogu vam još otkriti s kime je sve surađivao, no bit će to svarno nevjerojatan album! Voljet će ga čitav svijet, čak i oni koju dosad nisu! Njegova nova glazba je predobra", rekao je Nick.

Nick nije otkrio kad bismo mogli točno očekivati njegov album, no Justin je stalno u studiju i bez prestanka snima. Već sad ima dovoljno pjesama za novi materijal, no obožavateljima želi dati samo najbolje.

„Ma on vam nikad nije gotov, nikad ne prestaje snimati. Već sada ima oko 2000 tekstova, sigurno, iako nisu svi snimljeni. To su slatke muke na kojima se Justin nalazi, i stalno dodaje nešto kako bi sve bilo savršeno", dodao je.

A Justin je nedavno nekoliko puta viđen i kako ulazi u studio kasno u noć, pa Nicku slobodno možemo vjerovati, i naravno, novi album jedva čekamo!