"Nisam mu dadilja ni mama, on se mora sam dovesti u red!"

Foto: Instagram

"Ta veza nije bila dobra za nju..."

Ariana otvorila dušu/ "Nisam mu dadilja ni mama, on se mora sam dovesti u red!"

Sve nas je iznenadio prekid Ariane i Maca, no kako vrijeme prolazi, čini se da su njih dvoje duže vrijeme imali probleme u vezi. Iako je naglasila da želi da ostanu prijatelji te da je on jedna od posebnih osoba, Ari je ipak, nakon prometne nesreće koju je Mac Miller skrivio u alkoholiziranom stanju, odlučila otvoriti dušu.

Jer, šuška se da se Ariana viđa s komičarem i zvijezdom Saturday Night Live showa, Peteom Davidsonom, a nekima je to očito zasmetalo. No Ariana im je, bez zadrške odgovorila. Jer, Ariana je kao, prekinula s Macom, a on joj je posvetio čitav album, napisao je netko od fanova.

"Apsurdno je tvrditi da netko treba manje poštovati sebe i ostati u toksičnoj vezi samo zato jer je on o tome napisao album, što baš i nije točno (samo "Cinderella" govori o meni). ja mu nisam dadilja ni mama, i nijedna žena to ne bi trebala biti. Brinula sam se o njemu, podržavala njegovu borbu protiv ovisnosti, molila se za za njega (to ću raditi i dalje), no okrivljavati ženu što se muškarac nije u stanju sam dovesti u red veliki je problem. To moramo prestati raditi. Nisam vam govorila o tome koliko je to sve bilo teško, ali da, bilo je".

I Ariana je u pravu, jer javnosti su poznati Macovi problemi s alkoholom i drogom... "To nije bila dobra veza za nju", izjavio je jedan njihov poznanik.

 

 

 Arianina objava...

arijananana