Niall i Louis smirili fanove!
"Ljudi, ne idemo nikamo!"

Ma to je samo pauza!/ Niall i Louis smirili fanove!

Razlaz? Da ili ne? Zadnja 24 sata sigurno su bila teška za directionere nakon što je objavljeno da One Direction odlazi na pauzu, tj. da se ipak razilazi. Njihova pauza, najavljeno je, kreće od ožujka 2016.g., i neće biti turneje kojom bi promovirali svoj peti studijski album. Pa iako izvori bliski bendu i nisu baš sigurni da će se dečki ponovno okupiti nakon pauze, Niall Horan i Louis Tomlinson svojim su objavama i obećanjima na društvenim mrežama fanovima potvrdili da je ipak riječ samo o - pauzi, o razlazu zasad, nema govora.

„OK, kruži puno glasina. Ne razilazimo se, ali ćemo otići na zasluženu pauzu sljedeće godine“, napisao je na svom Twitter profilu Niall. I na to se odmah uključio i Louis Tomlinson.  "Vaša je podrška nevjerojatna. To je samo pauza, ne idemo nikamo", napisao je Louis, uz riječi "obećajemo, ne brinite".

Pa eto, vidjet ćemo, lijepa je to nada, na dečkima je da odluče. Ali, fanovi će ipak imati mirnije noći nakon ovih objava... Što vi mislite, hoće li se dečki ipak vratiti nakon pauze?

 

nialll

 

toml