Justin se želi ozbiljno baviti glumom?

Foto: Instagram/Getty Images

Fotku je objavio glumac David Spade...

Zaokret u karijeri/ Justin se želi ozbiljno baviti glumom?

Znamo ga kao pjevačku megazvijezdu, no čini se da Justina zanima i nova karijera... Jer, razmišlja ozbiljnije okušati se u glumi, a savjete je tražio od dvojice glumaca, komičara, Adama Sandlera i Davida Spadea, piše US Weekly. Njih trojica bili su na zajedničkoj večeri i odlično se proveli, a Justin je imao puno pitanja o filmskoj industriji.

Inače, Justinu ovo i nije prvi puta da se zanima za film (tu su i njegovi dokumentarci, Justin Bieber: Never Say Never i Justin Bieber's Believe, zatim uloga u filmu Zooolander 2).

"Želi više saznati i naučiti o filmskoj industriji", rekao je izvor za US Weekly. "Zanima ga gluma i produkcija". Zanimanje za glumu Justin je pokazivao i prije: "Želim stvarati glazbu za svoje fanove, a nadam se da ću se jednoga dana baviti i filmom i modom. Želim svoju kreativnost podijeliti sa svijetom", izjavio je 2015.

Tko zna, možda ga je i njegova bivša, Selena Gomez (koja upravo snima novi film i producentica je serije "13 Reasons Why"), potakla da se ozbiljnije baci u filmsku industriju?