"Čitam vaše komentare na Instagramu, ali..."

Selenino priznanje/ "Čitam vaše komentare na Instagramu, ali..."

Možda mislite da zvijezde baš i nemaju vremena čitati komentare svojih fanova na društvenim mrežama, no ipak, čini se da se ne mogu tome baš lako oduprijeti.

Tako je Selena, kraljica Instagrama, sa 114 milijuna pratitelja, u svom intervjuu za The New York Times izjavila da čita komenatare fanova, no i dalje je povrijede hejteri koji pišu gluposti i ružne komentare te da aplikaciju briše barem jednom tjedno sa svog mobitela!

“Barem jednom tjedno obrišem Instagram”, izjavila je. Nažalost, fokusirate se većinom na one negativne komentare... “Nije da pišu gluposti poput ‘Ružna si’. Zapravo, žele vas povrijediti ravno u dušu. Zamislite da ste već nesigurni u sebe, a onda vam još netko sve to napiše do zadnje sitnice”. I nije uopće riječ samo o fizičkom izgledu," ističe ona.

Izjavila je i da je bila najsretnija dok nije bilo društvenih mreža, dok je bila u Disneyu. “Kad sam glumila u Wizards of Waverly Place, nije bilo društvenih mreža. Twitter je bio na početku, a ja bih svakog petka snimala novu epizodu i usrećivala gledatelje. Zapravo, tada sam bila najsretnija", zaključila je.

Eto, razmislite o ovome: ovo vam je dobra podsjetnik da je jadno biti hejter na internetu...