Svoju vezu ne žele skrivati od javnosti!

Foto: Instagram

Izgledali su jako zaljubljeno...

Novi detalji o Seleni i The Weekndu/ Svoju vezu ne žele skrivati od javnosti!

I, Selenatori, jeste li se oporavili od šoka:-)? Jer, kad su se pojavile fotke zagrljenih Selene i njenog novog dečka The Weeknda iznenađenje je bilo preveliko: nitko nije ni pomislio da su njih dvoje u kontaktu, a kamoli da su zaljubljeni par!

Ipak, počele su polako stizati i neke informacije koje otkrivaju neke detalje o njihovoj vezi. Navodno su znali da će ih fotografirati zajedno nakon zajedničke večere, no nije ih bilo briga. 

“U početku su htjeli sačuvati svoju vezu tajnom, ali su onda zaključili da ih zaista nije briga šta drugi misle!”, tvrdi jedan izvor.

A sve se dogodilo potpuno neočekivano. “Selena se nakon izlaska s liječenja usmjerila na sebe, a Abel (pravo ime kanadskog pjevača The Weeknda je Abel Tesfaye) je tek prekinuo vezu s Bellom Hadid i promovirao svoj novi album. Ni on ni ona nisu tražili novu vezu”.

Ipak, isti izvor dodaje da je pjevač uvijek bio slab na Sel! “Njemu se ona oduvijek sviđala. Misli da je ona izuzetno talentirana i prezgodna. Oduvijek ga je zanimala. Oboje nemaju velika očekivanja, sve ide polako i još se upoznavaju.”

Što vi kažete na njenog novog dečka?