"Ona laže, godinu i pol nije htjela s nama razgovarati!"

Foto: Instagram

Jedan od posljednih zajedničkih fotki...

5H odgovorile Camili/ "Ona laže, godinu i pol nije htjela s nama razgovarati!"

Sve nam se više čini da ovo neće završiti dobro: na Camilinu objavu da njene bivše kolegice izigravaju žrtve jer se, kao, prave da nisu znale ništa o njenom odlasku i da zapravo lažu, odgovorile su i same Fifth Harmony. I to nimalo lijepo.

One su objavile novo pismo u kojemu pišu da im je dosta svega i da u njemu sad pišu čitavu istinu! 

 “Našim Harmonizerima, znamo da ste povrijeđeni i zbunjeni, i mi se tako osjećamo. Znamo da želite odgovore. Vi ih i zaslužujete jer ste i vi dio ove grupe kao i nas četiri. Posljednja stvar koju želimo je da se ovo pretvori u neki rat, ali predugo smo puštale da se naša priča tumači na razne načine po medijima i društvenim mrežama. Zato naši Harmonizeri, želimo da čujete sve od nas, bez zadrške, bez manipulacija, ovo je naša poruka vama”, stoji u uvodu njihove objave.

One tako tvrde da Camila laže kad kaže da je njima pričala o svom odlasku –  one tvrde da je ona zapravo skoro godinu i pol odbijala svaki razgovor na tu temu! “Tijekom prethodnih mjeseci stalno smo pokušavale s njom razgovarati o odnosu Fifth Harmonyja i nje. Posljednjih godinu i pol dana, od njenog prvog solo nastupa pokušavale smo komunicirati s njom i njenim timom o razlozima zašto Fifth Harmony zaslužuju još barem jedan album, uzimajući u obzir sve uspjehe za koje smo naporno radile. Tražile smo sastanke, a ona je odbijala, zvale smo i našu izdavačku kuću, ali ona je i njihov zahtjev za sastanak odbila. Željele smo otići i na savjetovanje u vezi grupe, no ni tamo se nije pojavila. 

“Tako da ne, nakon što nas je ona mjesecima odbijala, kao i njen tim, ti razgovori o kojima ona priča nisu se nikad ni dogodili, iako smo je molili. Davale smo sve od sebe da grupa ostane na okupu kao petorka i žao nam je što to nije bilo uzajamno. Sredinom studenog nam je njen menadžer rekao da ona odlazi i da će naš nastup 18. prosinca biti njen zadnji nastup s Fifth Harmony. Bile smo jako povrijeđene.

Iako nismo željele ovakav kraj, sad moramo napraviti planove za dalje, no bez Camile. Podržavamo odluku da svatko radi  ono što ga usrećuje i s te strane želimo Camili sreću, iako smo razočarane kako su se Camila i njen tim ponijeli u ovoj situaciji.”

Hm, čini se da ovo s Fifth Harmony i neće baš imati sretan završetak... Nadamo se da će se strasti ipak smiriti i da ćemo od njih čuti samo hitove! Što vi mislite?

 

Pismo koje su 5H objavile na Camiline optužbe da lažu...

 

5h1