Biebera ispratile tisuće fanova, on im uzvratio ljubav!

Foto: Instagram

Ispratili su ga nakon koncerta...

Presretan/ Biebera ispratile tisuće fanova, on im uzvratio ljubav!

Kako je započelo, svoje europske fanove Justin sigurno neće razočarati. Stvari su se tako brzo promijenile: i dok je na svojim nastupima u Americi još do nedavno izgledao nezainteresirano i umorno, a sjećate se, čak nije želio ni fotkanje s fanovima, europski belieberi toliko su ga zarazili svojom pozitivnom energijom da ne samo da se fotkao s njima na ulici, nego i on sam pršti od sreće.

Jednako kao i njemački belieberi, koji su ga dočekali pjesmom i predivnim porukama, slično je bilo i u Francuskoj, tj. Parizu. Tijekom njegova dva nastupa, nije zabilježen niti jedan incident, a vrhunac je bio kad su ga na tisuće fanova kod arene, nakon koncerta, čekalo dva sata da ga vide kako odlazi u automobilu. On je bio toliko oduševljen, da je zamolio vozača da ne žuri, nego je otvorio prozor i mahao im.

Tijekom dana našao je i vremena da na ulici porazgovara s fanovima, a beliberke su bile izrazito pristojne, bez guranja mobitela u lice, vrištanja, skakanja... Neće biti lako prestići ovo što je doživio u Parizu, no čini s eda je pristojno ponašanje recept, pa imajte to na umu kad dođe u Zagreb :-)!