Tko ga je osvojio prvi puta, i kako je Taylor odbrusila Kanyeu Westu...

Foto: Instagram

Belieberi, ovo vam je veliko priznanje!

Grammy 2016./ Tko ga je osvojio prvi puta, i kako je Taylor odbrusila Kanyeu Westu...

Sinoć je održana 58. dodjela nagrada Grammy, glazbena noć koja se dugo očekivala, a obilježili su je fenomenalni nastupi zvijezda! Kome su uručene prestižne nagrade, tko ih je dobio po prvi puta, te kako je to sve izgledalo... 

 

Grammy za album godine pripao je Taylor Swift, za njen fenomenalni "1989"! I da, dogodilo se ono što su očekivalo, drama Taylor Swift/Kanye West dobila je na Grammyju i svoj službeni nastavak. Taylor je, prilikom preuzimanja nagrade, poslala poruku svim mladim ženama:"Uvijek će biti ljudi koji će umanjivati vaš uspjeh ili oni koji će se krpati na vaše zasluge (pritom je očito mislila na Westa i njegove nepristojne stihove zbog kojih se zadnjih dana digla velika bura).

Sve je to iz publike, sa suzama u očima, pratila i njena BFF Selena Gomez, koja se na Grammyju ovaj puta našla u ulozi prezenterice. Njih dvije na Grammy došle su zajedno, ponosno ističući kako su se došle podržati! Bravo, cure!

Nerazdvojne prijateljice!

taysel

 

 

Meghan Trainor osvojila je Grammy za najboljeg novog izvođača, a prilikom preuzimanja nagrade rasplakala se. Nagradu je prihvatila vrlo emotivno, jer, sjetimo se, dugo je nije bilo zbog operacije glasnica. Na dodjelu je stigla s roditeljima.

Uplakana Meghan...

megt5

 

Adele, čiji je novi singl "Hello", u samo 2 tjedna od objavljivanja, posato veliki hit, s Grammyjem ima bogato iskustvo.  "Hello" je prekasno objavljen pa nije ušao u konkurenciju za ovogodišnju nagradu, no nema sumnje da će ga osvojiti sljedeće. No, dogodila se nezgoda: Adele je imala tehničkih problema sa zvukom prilikom svog nastupa. Ali snašla se, i barem smo se iznova uvjerili u njene pjevačke sposobnosti!

 

adele5

 

 

A nakon što mu je dosad 8 puta Grammy izmakao, osvojio ga je i Ed Sheeran, za svoju prekrasnu ljubavnu baladu "Thinking Out Loud! Podsjetimo se, Ed je odlučio ove godine proputovati svijet, pa ga baš i ne "viđamo" često. Njegovim Grammyjem oduševljena je bila i njegova dobra prijateljica Taylor Swift.

Najveći "gubitnik" Grammyja konačno je i dobitnik...

edshr

 

 

 

A po prvi puta je, na radost svih beliebera, Grammy osvojio i megazvijezda Justin Bieber! Dosad je 2 puta bio nominiran, a ovaj puta osvojio ga je za najbolji plesni video, za hit "Where Are Ü Now". Na Grammyju je Justin bio sa svojim malim bratom, a neki se slažu da su njih dvojica na crvenom tepihu bili i najslađi trenutak te večeri!

Jaxon i Jason - 2 slatkiša :-)

jusk800

 

Pogledaj što je Taylor poručila svim mladim ženama i kako je odbrusila Kanye Westu...