Zagrljaji, a pala je i pusa?

Foto: Instagram

Čini se da mu nije odoljela...

Justin i Selena na AMA 2015./ Zagrljaji, a pala je i pusa?

Nagrade i prekrasni outfiti nisu bili jedino što je plijenilo pažnju na dodjeli Američkih glazbenih nagrada (AMA 2015): jedna od glavnih vijesti s tog važnog glazbenog događaja definitivno bili su i romantični trenuci Selene Gomez i Justina Biebera. Ne samo da je to bio prvi javni događaj gdje se ovaj nekadašnji celebrity par pojavio zajedno, nego se saznalo i da su proveli gotovo čitavu večer zajedno u backstageu, a zatim su i viđeni u restoranu gdje Justin pjeva serenadu Seleni, ljubi je i grli... A sudeći prema snimkama koje su se pojavile, Selena nije ostala imuna na njegove zagrljaje: njih dvoje su se, čini se, poljubili!

Znatiželjne fotografe uspjeli su izbjeći tako što su party napustili odvojeno, pa mnogi nagađaju da je to zapravo bio trik da izbjegnu razna nagađanja.

Nakon svega, oglasile su se i Selenine prijateljice: Demi Lovato, koja smatra da se Justin ipak promijenio i sazrio od njihovog prekida, i Taylor Swift, kojoj sve to nije dobro sjelo. Poznato je da ona nije Justinov fan, i uvijek ističe kako je ona bila ta koja najbolje zna koliko je sve to povrijedilo Selenu i ne želi da joj se to dogodi opet....