"Neću ti dopustiti da me uništiš!"

Foto: Instagram

Daleko je to od pristojnog...

Calvin poručio "zmiji" Taylor/ "Neću ti dopustiti da me uništiš!"

Izgleda da ne postoji pristojan raskid. Dosad smo mislili da su se njih dvoje razišli pristojno, iako Calvinu sigurno baš i nije bilo ugodno gledati romantične fotografije njegove bivše Taylor Swift i novog dečka Toma Hidllestona... No dobro, Calvin se za to vrijeme naslikavao na jahti sa zgodnim curama, pa su bili kvit.

Ipak, sad je isplivalo sve ono negativno. Calvin Harris je na svom Twitter profilu Taylor Swift dobro "oprao". A sve je počelo kad se u javnosti pojavila informacija da je Taylor Swift pod pseudonimom napisala pjesmu “This Is What You Came For” s Calvinom (Calvin je pjeva u duetu s Rihannom), a što je zatim njen tim i potvrdio. Vijest je odmah prenio i Calvin, no on se prilično naljutio jer je ispalo, tako on smatra, kao da je ona napisala čitavu pjesmu sama.

“Ona i pomalo pjeva u pjesmi", napisao je. Nevjerojatan je tekstopisac i kao i uvijek rasturila je. Ipak, ja sam napisao glazbu, producirao sam i doradio vokale. Ona je željela da to bude tajna i zato je potpisana pseudonimom. Boli me to što njen tim pokušava povrijediti me i napraviti me negativcem."

“Mislio sam da si u novoj vezi sretna i trebaš se onda na to i usredotočiti, umjesto da se trudiš uništiti bivšeg dečka. Znam da nisi na turneji i da ti je potrebno uništiti nekoga kao što si uništila Katy, ali nisam ja taj čovjek, žao mi je. Neću ti to dozvoliti. Razmišljaj o pozitivnim stvarima u svom životu jer na to imaš pravo", napisao je Calvin u nekoliko twittova. 

Fanovi su naravno brže-bolje stali na strane svojih idola. Fotka Taylor Swift bila je preplavljena emotikonama zmije, ali njeni fanovi su uzvratili, pa su je častili srcima. Počeo je rat ovo dvoje bivših...

 tajica3