Nećete vjerovati zašto je Zayn otkazao nastup...

Foto: Instagram

Iskrenost se uvijek cijeni...

Par minuta prije/ Nećete vjerovati zašto je Zayn otkazao nastup...

Zayn Malik trebao je nastupiti na Capital Summertime Ball festivalu u Londonu (10. lipnja), no nekoliko minuta prije nego što je trebao nastupiti, Zayn je nastup otkazao! Razočaranim fanovima Zayn je objavio kratko objašnjenje zašto otkazuje koncert, a razlog će vas iznenaditi...

"Nažalost, anksioznost (tjeskoba, strah, panika) me proganja već nekoliko mjeseci kad trebam uživo nastupati i sad je konačno pobijedila... Patim od anksioznosti već nekoliko mjeseci, a pred sam nastup na festivalu doživio sam najgori napad u svojoj karijeri. Želim biti iskren sa svojim fanovima...", napisao je Zayn svima onima koji su ga očekivali na festivalu.

 

Zaynovo iskreno priznanje i borba s napadajima panike...

Cksmif4UUAQYGsu.jpg large

 

 

 

Neki su fanovi cijenili njegovi iskrenost, no neki su mu zamjerili. Ipak, nije čudo da je pred svojim fanovima iz Velike Britanije, odakle je zapravo i njegova karijera (One Direction) započela, doživio najgori napad panike. 

A podrška jedne osobe, njegove drage Gigi Hadid, zasigurno mu puno znači. Ona se oglasila na njegovu objavu, i napisala mu divnu podršku.

 

"Volim te i ponosan sam na tebe", napisala je Gigi...

malk2

 

Naravno, Zaynu se zaista možemo diviti na iskrenosti, a fanovi koji ga vole, sigurno će ga razumjeti i čestitati mu na hrabrosti. A jedna je njegova kolegica na istom festivalu imala nastup za pamćenje: Ariana Grande bila je nevjerojatna, pogledajte nastup!