Povrijeđeni Charlie zbrisao od Belle, ispričao se njenom dečku?

Foto: Instagram

A što kaže Tyler?

Ljubavni trokut?/ Povrijeđeni Charlie zbrisao od Belle, ispričao se njenom dečku?

Bilo je iznenađenje vidjeti nedavno Bellu Thorne i Charliea Putha zajedno: jer, prije toga smatralo se da su Bella i Tyler Posey u vezi. Charlie je, navodno, za Bellu bio zagrijan, no sve mu je to bilo vrlo čudno, a tvrdi da uopće nije znao da su ona i Tyler u vezi, pa se čak i ispričao njenom bivšem/sadašnjem dečku Tyleru. 

Charlie i Bella viđeni su nedavno u Miamiju, izgledali su jako zaljubljeno, no glumica je samo par dana kasnije objavila na svom Twitteru fotku s Tylerom! Charlie je nakon toga objavio čitav niz tvitova, ne vjerujući što se događa i tvrdeći da on uopće za njenu vezu s Tylerom nije znao!

“Ne mogu vjerovati što čitam”, napisao je on ne spominjući Bellu, ali je onda postalo potpuno jasno da piše o njenom "čudnom" ljubavnom životu. “Ne treba se igrati s tuđim srcem na ovaj način, ne želim biti dio toga. Nisam Tylera osobno poznavao, ali znam da se prema njemu ne treba ponašati ovako. Rekla mi je da više nije s njim, meni je sve ovo novo. Ja želim samo mir i odoh odavde.”, napisao je Charlie na svom Twitter profilu očito povrijeđen.

Što se događa, zna samo Bella, iako je malo nevjerojatno da baš Charlie ništa nije znao kad su Bellini profili prepuni fotografija s Tylerom... Ipak, ovakve stvari dobro je riješiti što prije, jer netko bi zaista mogao biti jako povrijeđen!