NCT – Grupa s bezbrojnim članovima

Foto: Instagram

Rekorderi u K-pop svijetu!/ NCT – Grupa s bezbrojnim članovima

 Kad je u pitanju pomicanje granica, tada je Neo Culture Technology vjerojatno jedan od najvećih rekordera u K-pop svijetu!


Prije dvije godine SM Entertainment osnovao je Neo Culture Technology ili jednostavno skraćeno NCT, totalno neobičnu grupu u kojoj se broj članova i podgrupa stalno mijenja… Trenutačno ih je 18, ali nitko ne zna do kada će se taj broj zadržati!

*Prva podgrupa NCT U predstavila se u travnju 2016. singlovima "The 7th Sense" i "Without You". Druga grupa NCT 127 sa sjedištem u Seulu debitirala je mini-albumom NCT #127, treća jedinica NCT Dream svijetu se predstavila u kolovozu 2016. singlom "Chewing Gum".

*Krajem je prošle godine u grupi bilo 15 članova, ali nova godina, odnosno veljača, donijela nam je još tri člana: Jungwooa, Kuna i Lucasa. Članovi dolaze iz različitih zemalja. Tako Taeyong, Taeil, Jaehyun, Doyoung, Jisung, Jaemin, Jungwoo, Jeno i Haechan dolaze iz Južne Koreje, WinWin, Kun, Renjun, Chenle i Lucas iz Kine, Johnny iz Sjedinjenih Država, Mark iz Kanade, Ten s Tajlanda i Yuta iz Japana. Iako možda mislimo da je to kraj dodavanja novih članova, kod grupe NCT nikad se ne zna te uskoro možemo očekivati i neke nove glasove!

*Osim po broju članova, NCT je poznat i po neobičnome modnom ukusu. Dečki vole pomicati granice na svim područjima pa tako i kada je odjeća u pitanju. Poznati su po ekstravagantnom odijevanju te smišljanju totalno ludih kombinacija koje se ne viđaju u Južnoj Koreji. Često ih se može vidjeti kako sjede u prvim redovima mladih, novih dizajnera. Bravo, dečki, u svemu ste najbolji!

 

NCT