Loganov video šokirao svijet!

foto: Screenshot

Youtuber Logan je objavio filmić koji je mnoge šokirao...

OMG/ Loganov video šokirao svijet!

Logan Paul izazvao je internetski skandal nakon što je objavio na YouTubeu video u kojem prikazuje mrtvo tijelo i japanskoj "šumi samoubojica"." Prije negoli je uklonjen s interneta, video je dosegao čak milijun pogleda. Sada, youtuber se ispričava za postavljanje toga filmića tvrdeći kako je to učinio da bi podigao razinu svijesti o problemu samoubojstva. No, to ne utječe na činjenicu da je video utjecao na milijune koji su ga pogledali.

"Kako da počnem... Reći ću da mi je žao", Logan je napisao na svome Twitteru nakon što je kontroverzni video uklonjen s interneta.

"Namjeravao sam utjecati na osvještavanje publike i djelovati preventivno. Pomislio sam: 'Ako ovaj video bude spriječio samo jednu osobu da počini samoubojstvo,  vrijedilo je truda'. Krivo sam procijenio. Žao mi je", dodao je Logan. Potom je uslijedila još jedna isprika, pred kamerom je objasnio da mu je žao zbog svega  te je fanovima rekao da ne želi da ga itko podrži u ovome.  

 Loganov je filmić snimljen u šumi Aokigahara, na podnožju planine Fuji, na mjestu koje je poznato po tome da si ondje ljudi oduzimaju život. Dok je lice čovjeka koji se ubio Logan prikazao zamagljeno, tijelo i noge mu je snimio izbliza. Također, s prijateljem je o svemu razgovarao kroz smijeh. Naravno, video je išao uživo bez upozorenja o uznemirujućem sadržaju.  Cijeli filmić jednostavno nije bio primjeren javnom prikazivanju i mnoge osobe iz javnog života, ali i fanovi žestoko su osudili Logana. Kolege youtuberi, kao Ethan i Grayson Dolan, izjavili su kako su Loganov video doživjeli kao osobnu uvredu.