Katy se ispričala Taylor Swift!

Foto: Instagram

"Puštam sve!"

"Žao mi je"/ Katy se ispričala Taylor Swift!

Katy Perry i Taylor Swift odavno ratuju: Taylor je nešto tiša po tom pitanju, no Katy u zadnje vrijeme ne prestaje o tome govoriti i čini se da je njihov sukob jako zaokuplja. Plus, Taylor je svoje pjesme vratila na sve online servise za slušanje glazbe, baš na dan kad je Katy objavila svoj novi album Witness, ali... Katy je pružila Taylor ruku pomirenja!

Ona je na promociji svog novog albuma opet dotakla tu temu te se ponijela baš kao Elsa iz animiranog filma "Frozen". Zapjevala je Elsinu čuvenu  "Let It Go"("Puštam sve") a onda i objasnila zašto: "Opraštam joj i žao mi je zbog svega što sam napravila, a nadam se da ću dobiti isto natrag. Vrijeme je da se pomirimo, ima puno važnijih stvari na ovom svijetu."

"Volim je, i želim joj sve najbolje.", izjavila je još Katy. "Mislim da  odlično piše pjesme i smatram da nas dvije, snažne žene, možemo stati jedna uz drugu, bez obzira na naše razlike. Tada će i čitav svijet reći - i mi možemo riješti sve svoje probleme. Možda se ne slažemo u svemu, no želim da se volimo, oprostimo, te da se razumijemo i suosjećamo jedna s drugom."

Možda je to zaista kraj njihovog sukoba... Red je da čujemo što o tome misli Taylor!