K-Pop zvijezda se ubila zbog bolesti!

foto: Reuters

Fanovi su odali počast svome miljeniku...

R.I.P./ K-Pop zvijezda se ubila zbog bolesti!

Glavni pjevač južnokorejskog popularnog benda Shinee, koji je počinio samoubojstvo, možda je bolovao od depresije, pokazuje poruka koja ulazi među dokaze u istrazi njegova samoubojstva koje je počinio tijekom vikenda.

Kim Jong-hyun (27), poznat i kao Jonghyun, pronađen je bez svijesti u iznajmljenom apartmanu u Seulu. Prije toga je napisao poruku svojoj sestri u kojoj je stajalo da "svima kaže da je prošao kroz jako teško razdoblje", a potom se otrovao ugljičnim monoksidom.

Dan nakon jedna njegova bliska prijateljica objavila je bilješku za koju kaže da joj je ostavio Jong-hyun, a u kojoj piše da je "objavi nakon što njega ne bude više na ovom svijetu".

U poruci među ostalim stoji da mu je bilo teško što je živio tako javno, jer slava nikad nije bila dobra za njega. Bend Shinee zaista je godinama bio jedan od najpopularnijih južnokorejskih bendova, a Jonghyun ih je napustio 2015. da bi nastavio solo karijeru.

"Što drugo mogu reći. Samo reci da sam bio dobar. To je dovoljno. Da sam naporno radio. Depresija koja me polako proždirala konačno me ugušila", stajalo je među ostalim u bilješci koju je objavila njegova prijateljica.

get hi media.php2

BBC prenosi lokalne medije koji navode da, iako je bilješka objavljena uz dozvolu obitelji preminulog, još ne zna zašto ju je poslao baš toj prijateljici, inače članici drugog benda Dear Cloud.

Otkad je vijest o samoubojstvu obišla svijet, tisuće njegovih obožavatelja odaju mu počast, okupljaju se i pale svijeće, a bend je objavio crno-bijelu fotografiju s njegovog nastupa.

Izvor: Jutarnji list