Justin najavio da postaje tata, ali...

Foto: Instagram

Oprezno sa šalama/ Justin najavio da postaje tata, ali...

Prvotravanjske šale nekad nas od srca nasmiju, no Justinova nije baš svima najbolje sjela. Čak ni njegovoj supruzi Hailey. Justin je na Instagramu 1. travnja objavio fotografiju ultrazvuka na kojemu se vidi beba, i najavio da postaje otac!

Nakon što su mu fanovi oduševljeno čestitali na sretnoj vijesti, no onda su shvatili da je fotku ultrazvuka Justin jednostavno našao na Google tražilici. I nekima tada šala i nije baš najbolje sjela. 

"Ovo je neukusno i gadi mi se, stvarno si pretjerao s ovime. Stvarno si bolestan", pisali su mu neki od ljutitih fanova. A ni njegova supruga Hailey nije bila oduševljena njegovim smislom za humor.  "Jako smiješno", napisala je u komentar kraj fotografije.

 

justin

 

No Justin je bio uporan pa je objavio još jednu fotku no sad je umjesto fotografije bebe, stavio fotografiju psa, i sad je već bilo očito da ga šala jako zabavlja. 

 

jhusko5

 

"Budala si, shvatili smo još prije tri sata, stvrano nisi normalan", napisali su ljutiti fanovi. Inače, Justin se i dalje bori sa svojom depresijom i zdravstvenim stanjem te su nedavno i on i Hailey izjavili da ne planiraju imati obitelj dok se njegovo stanje ne popravi. 

No očito je da svatko ima neki svoj smisao za humor, a Justionov baš i nije oduševio fanove.