Justin i Selena se pomirili???

Foto: Instagram

Ne mogu jedno bez drugog...

Zar opet?/ Justin i Selena se pomirili???

Vijest koja je ovih dana šokirala internet i sve fanove je vijest o pomirenju Justina Biebera i Selene Gomez! Njih su dvoje, naime, viđeni zajedno kako provode romantično popodne na bazenu u hotelu Montage Hillsu, Beverly Hills, u subotu, 11. srpnja.

"Uhvaćeni" su kako se pokraj bazena dobro zabavljaju, on omotan ručnikom, a ona u badiću, preko kojega je nabacila crnu majicu kratkih rukava (očito Justinovu!). Ipak, izvori i svi koji su ih vidjeli tamo, kažu da je najbolji dio od svega bio taj što su tražili malo privatnosti, u vip loži, gdje mu je ona čitavo vrijeme sjedila u krilu!

Njih dvoje stvarno drže javnost u neizvjesnosti, iza njih je burna ljubavna veza puna uspona i padova, no očito jedno bez drugog ne mogu!

Ipak, kad su se tijekom vikenda pojavile zajedničke fotke romantičnog podneva Selene i Justina, jedna je osoba bila strašno razočarana: Selenina BFF Taylor Swift. Američki mediji prenose da nije mogla vjerovati da se to događa opet, jer smatra da Justin nije za Selenu. A Taylor to najbolje zna jer je bila uz Selenu svaki puta kad je zbog njega patila. To neće ugroziti njihovo prijateljstvo, ali Taylor je odlučila da se više neće miješati, piše portal "Hollywood Life", koji je objavio i snimku njihovog subotnjeg druženja!

Što misliš, hoće li se njih dvoje opet biti zajedno...