"Izolirao sam se i napisao 70 pjesama za album!"

Foto: Instagram

"Ne želim da me vežu za 1D"...

Harry više ne spominje 1D/ "Izolirao sam se i napisao 70 pjesama za album!"

Fanovi su oduševljeno dočekali prvi intervjuu Harryja Stylesa (jer, uskoro će objaviti i svoj prvi singl), a on je u njemu otkrio da je na svom prvom albumu radio predano i posvetio mu se potpuno i fanatično: otputovao je na Jamajku, izolirao se i napisao čak 70 pjesama, iako će na albumu završiti nekoliko.

“Želio sam biti negdje gdje mi ništa neće odvraćati pažnju”, izjavio je je za BBC Radio One. “Pisao sam čitav dan, dolazio sam kući samo na večeru, čak sam i tamo pisao, a onda sam se vraćao u studio. Volim stvari raditi na taj način. Okružio sam se ljudima koji su mi pomagali, željeli smo stvoriti nešto što bismo i mi rado slušali, i to je zapravo u svemu bilo najzabavnije”, ističe Harry. 

Snimanje filma “Dunkirk” mu je zapravo pomoglo učiniti album još boljim. “Nisam bio pod tolikim stresom kako će album zvučati, snimanje filma bilo je poput pauze. Kad je završilo, meni se vratila ogromna želja za pisanjem pjesama.", zaključio je.

Ipak, ono što je directionere najviše razočaralo u njegovom intervjuu je to što svoj bivši bend nije uopće spomenuo. Ni ikoga od svojih bivših kolega. Spomenuo je i Eda Sheerana, Ritu Oru, Adele... ali kolega s kojima je proveo punih 5 godina nije se ni sjetio. 

“Čudno je što ih nije spomenuo. Bez njih je on ipak nitko i ništa. Ali želi svoju solo karijeru i razumljivo je da ne želi da ga se za njih više veže.”, piše The Sun.