Želio je Selenu napraviti ljubomornom...

Foto: Instagram

Voli me, ne voli me...

Justin u provodu s modelom/ Želio je Selenu napraviti ljubomornom...

Njihovi fanovi zadnjih dana su stvrano u neizvjesnosti: jer malo su zajedno, malo nisu... I dok Selena odmara i uživa u Australiji, ni Justin ne miruje: uhvaćen je provodu sa zanosnom plavušom, i glasine su odmah krenule.

Ipak, čini se da Justin jako dobro zna što radi, i da njegov provod nije baš slučajan.Navodno je Selena bila ta koja je uzela pauzu od njihove veze jer nije mogla izdržati pritisak javnosti, plus, njena obitelj i veliki krug ljudi s kojima je bliska njihovu vezu ne odobravaju, pa ju je Justin htio namjerno učiniti - ljubomornom! Selena se svemu posvećuje 100 posto (što i nije baš uvijek najbolje), a svi oko nje smatraju da Justin na nju loše utječe. I to je razlog što se od Justina odmakla.

"Nezrelo od njega, ali želio joj je pokazati da se i on zna zabavljati i uživati s društvom. Radio je to i prije, često se tako, kad bi se posvađali igrao s njenim emocijama.", izjavio je izvor za ET.

A tko je tajanstvena cura? njegova stara prijateljica, model Baskin Champion. "Između njih nema ništa više osim običnog prijateljstva", nagalašava izvor.

Hm, možda da je ipak bio u noćnom provodu s prijateljima, ne bismo bili toliko sumnjičavi...