"Hailey, ti si ljubav mog života..."

Foto: Instagram

Justin je napisao vrlo emotivnu objavu...

Oglasio se i Justin/ "Hailey, ti si ljubav mog života..."

I dok su neki sumnjali u istinitost njihovih zaruka, stigla je i službena potvrda, i to od Justina i Hailey! Oboje su se oglasili na društvenim mrežama. Justin je napisao poduži post na svom Instagram profilu:

"Htio sam pričekati neko vrijeme prije no što išta kažem, no riječi brzo putuju stoga slušajte – Hailey zaljubljen sam u sve vezano za tebe! Želim provesti ostatak svog života s tobom, upoznati sve o tebi strpljivo te voleći. Obećavam da ću se odnositi prema našoj obitelji s poštovanjem, dopuštajući da nas Isus i Duh Sveti vode kroz život i savjetuju nas kod svake naše odluke. Moje srce u potpunosti pripada tebi i uvijek ćeš mi biti na prvome mjestu! Ti si ljubav mog života, Hailey Baldwin, i ne želim provesti ostatak života ni s kim drugim."

 

A nakon Justinove objave, oglasila se i Hailey na svom Twitter profilu: 'Nisam sigurna što sam to napravila u životu da sam zaslužila ovoliku sreću, no jako sam zahvalna Bogu što mi je dao tako nevjerojatnu osobu s kojom ću dijeliti život. Nema tih riječi kojima bih mogla opisati svoju zahvalnost'.

Pa, čini se da su oboje presretni i sigurni u svoju ljubav!